Εύκολα τυροπιτακια!!!!

Πεντανόστιμα τυροπιτάκια έτοιμα σε χρόνο μηδέν, χωρίς μίξερ και χωρίς κόπο; Ναι, καλά διαβάσατε! Αυτή η συνταγή είναι σωτήρια για όσους θέλουν να απολαύσουν γευστικά και αφράτα τυροπιτάκια χωρίς να λερώσουν πολλά σκεύη ή να ξοδέψουν πολύ χρόνο στην κουζίνα.

Εντυπωσιάστηκα από την ευκολία της συνταγής. Τα υλικά είναι απλά και προσιτά, ενώ η εκτέλεση είναι παιχνιδάκι. Ακόμα και οι αρχάριοι στην κουζίνα μπορούν να φτιάξουν επιτυχημένα τυροπιτάκια με αυτή τη συνταγή.

Το αποτέλεσμα; Τυροπιτάκια χρυσαφένια, τραγανά εξωτερικά και αφράτα στο εσωτερικό, γεμάτα με πλούσια τυρένια γέμιση. Ιδανικά για σνακ, κολατσιό ή πρωινό, θα λατρέψετε εσείς και η οικογένειά σας!

Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή. Είναι σίγουρο ότι θα γίνει η αγαπημένη σας!

Μερικά ακόμα tips:

  • Μπορείτε να προσθέσετε μυρωδικά της αρεσκείας σας, όπως ρίγανηθυμάρι ή μαϊντανό, στη γέμιση.
  • Αν θέλετε, μπορείτε να αντικαταστήσετε τη φέτα με άλλο τυρί της αρεσκείας σας, όπως γραβιέρακασέρι ή κεφαλοτύρι.
  • Μπορείτε να ψήσετε τα τυροπιτάκια σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ή σε σιλικόνια θήκες για μάφιν.

Υλικά

1 κεσεδάκι γιαούρτι,
1 κεσεδάκι καλαμποκελαιο,
2 αυγά,
300 γρ φέτα,
500 γρ αλεύρι Φαριναπ!!!!

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε στο μπολ γιαούρτι-λαδι_αυγα ρίχνουμε τριμμένη την φέτα και σιγα-σιγα το αλεύρι και τα ζυμωνουμε!!!!
Πλάθουμε μπαλιτσες ίσες τις βάζουμε στην λαδόκολλα αλοιφουμε με κρόκο αυγού πασπασλιζουμε με σουσαμι

και τα ψήνουμε στους 180 β .προθ.αντισ μεσαία σχάρα για 25 λεπτά!

Καλή Απόλαυση

Η Συνταγή είναι της κας Anastasia Flioni

Οι γαστρονομικές απολαύσεις είναι ατελείωτες! Δοκιμάστε μαζί μας άλλη μία λαχταριστή συνταγή

Μαλακά λουκανικοπιτάκια.

Μαλακά λουκανικοπιτάκια.

Υλικά

150 ml χλιαρό νερό,
150 ml χλιαρό γάλα,
7 g ξερή μαγιά,
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
αλεύρι 600-650 γρ.
50 ml λάδι,
50 γραμμάρια μαλακό βούτυρο
2 αυγά
1 κουτ. αλάτι
15-16 λουκανικάκια
1 χτυπημένο αυγό
σουσάμι ή ότι μας αρέσει για πασπάλισμα.

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το νερό, γάλα, ξερή μαγιά, ζάχαρη και 100 γρ αλεύρι. Αυτό το μείγμα μένει για 10-15 λεπτά για να ενεργοποιηθεί η μαγιά. Μετά προσθέστε το λάδι, μαλακό βούτυρο και 2 αυγά και 1 κουτ. αλάτι. Σε αυτό το μείγμα προστίθεται σταδιακά το αλεύρι για να πάρετε μια μαλακή ζύμη, το υπόλοιπο αλεύρι. Αφληνουμε να ξεκουραστεί σε μια ώρα, χωρίζεται σε 16 μικρά μπαλάκια και σχηματίζει μικρά ρολά με λουκάνικο στη μέση.


Περιμένετε 10 λεπτά, αλείφετε με χτυπημένο αυγό και πασπαλίζετε με σουσάμι.
Προθερμένουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς, αφού ζεστάνουμε τον φούρνο ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚανταΐφι του Τεμπέλη: Γιατί να Κουράζεσαι, Όταν Μπορείς να Απολαύσεις;
Επόμενο άρθροΜανιταρόπιτα εύκολη, γρήγορη και χορταστική