Ζουμερή χοιρινή τηγανιά με πιπεριές

Υλικά

1 κιλό χοιρινό σε μπουκιές/κύβους
3/4 φλ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
2 πράσα
1 ποτηράκι λευκό ή κόκκινο κρασί
2 πολύχρωμες (κόκκινη κίτρινη)πιπεριές σε λωρίδες
1 κ.σ. μουστάρδα
1/2 κ.γ. γλυκό μπούκοβο
Αλάτι , πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε ελαφρώς.Μέτα από λίγο βάζουμε το κρέας.
Ανακατεύουμε μέχρι ν αλλάξει χρώμα και σβήνουμε με το κρασί.Αμέσως μετά ρίχνουμε τα πράσα και ανακατεύουμε.Προσθέτουμε τις πιπεριές.
Μετά ρίχνουμε τη μουστάρδα,το μπούκοβο το αλάτι και το πιπέρι.Ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε μισό ποτήρι νερό και βράζουμε για 20-30 λεπτά.
Μπορούμε να συνοδέψουμε αυτή την υπέροχη ζουμερή τηγανιά με ρύζι η πατάτες τηγανιτές.
Ένα πιάτο απλό με απλά υλικά, υπέροχη μυρωδιά!!!!
Λαχταριστός μεζές που θα κλέψει τις εντυπώσεις !!!!!!!!!!!

Καλή σας όρεξη!!!!!!!

H Συνταγή είναι της Διβινή Πόπη via Χρυσό Σκουφάκι μέλη

Προηγούμενο άρθροΠατατοσαλάτα με Λιαστή Ντομάτα: Μια Δροσερή Απόλαυση
Επόμενο άρθροΖουμερή Κρεατόπιτα