Η συνδυαστική γεύση του χοιρινού με κρεμμύδια και μανιτάρια στο τηγάνι είναι απολαυστική. Το χοιρινό προσφέρει πλούσια γεύση και υφή, ενώ τα κρεμμύδια προσθέτουν γλυκιά και αρωματική νότα. Τα μανιτάρια προσδίδουν πλούσια γεύση και υφή, προσθέτοντας μια ευχάριστη αίσθηση στο πιάτο. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί ένα πλούσιο, γευστικό γεύμα που αξίζει να δοκιμάσετε!
Υλικά
500 gr χοιρινό, κατά προτίμηση από σπάλα ή μπούτι, σε κύβους περίπου 2 εκ.
3 κρεμμύδια
300 γρ μανιτάρια
1 κγ ξερή κόκκινη πιπεριά τριμμένη,
αλάτι,
μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Έκοψα το κρέας σε κομμάτια, το αλάτισα με το αλατοπίπερο και το άφησα για λίγο.
Τηγάνισα το κρέας σε τηγάνι (με καπάκι) με λίγο λάδι μέχρι να ροδίσει.
Πρόσθεσα τα κρεμμύδια κομμένα σε μισοφέγγαρα, μανιτάρια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια, 1 ξερή κόκκινη πιπεριά τριμμένη, αλάτι, μαύρο πιπέρι, ανακατεύω καλά και σκεπάζω.
Αφού έβρασε, μείωσα τη φωτιά από τους 7 στους 5 βαθμούς και συνέχισα το μαγείρεμα για άλλα 30 λεπτά, ανακινώντας περιοδικά το τηγάνι.
Έμεινε με το λιπος, πρόσθεσα ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακάτεψα.
Καλή απόλαυση!