Κολοκυθοπιτσάκια

Συστατικά

2 μεγάλα κολοκύθια
½ φλιτζάνι πίτσα με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες ή σάλτσα ντομάτας
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
2 φλιτζάνια τυρί μοτσαρέλα
¼ φλιτζάνι τυρί παρμεζάνας
γαρνιτούρα πίτσας όπως επιθυμείτε

Οδηγίες

Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Στρώστε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και αφήστε το στην άκρη.
Κόψτε τα κολοκυθάκια σε παχιές ροδέλες και τακτοποιήστε στο ταψί.
Πάνω από τις  φέτες κολοκυθιών απλώστε σάλτσα πίτσας, ρίγανη, τυρί και τα αγαπημένα σας υλικά για πίτσα.
Ψήστε 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα κολοκύθια. Ψήνουμε 5 λεπτά ή έως ότου το τυρί είναι αφρώδες και λιώσει.

καλή απόλαυση

 

Προηγούμενο άρθροΜπισκοτένια Πιτάκια με ανθότυρο και φρούτα
Επόμενο άρθροΠως θα φτιάξετε την πιο νόστιμη πρασόπιτα