Κουλουράκια με 5 υλικά

Συστατικά
380 γραμμάρια βουτύρου, κομμένα σε μικρούς κύβους
130g ζάχαρη άχνη
330 γραμμάρια αλεύρι για κέικ
140g άμυλο αραβοσίτου
5g ψιλό αλάτι

Οδηγίες

Μετρήστε όλα τα συστατικά.
Βάλτε όλα τα συστατικά σε ένα μίξερ ή μπλέντερ. Προσθέτουμε πρώτα το βούτυρο, μετά την ζάχαρη άχνη το κορν φλαουρ και το αλάτι.
Τέλος, προσθέστε το αλεύρι του κέικ από πάνω.
Ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν καλά τα συστατικά μέχρι να ξεκολήσουν από την πλευρές του δοχείου ανάμιξης.
Τοποθετήστε ένα κομμάτι λαδόκολας σε ένα ταψί ψησίματος.
Αλλοίψτε με λίγο λάδι το χαρτί με μια βούρτσα.
Χρησιμοποιήστε μια μικρή ποσότητα ζύμης για να σχηματίσουν μια μπάλα, περίπου 12g το καθένα.
Τοποθετήστε την μπάλα σε ένα λαδωμένο χαρτί ψησίματος, σε απόσταση το ένα από το άλλο.
Πιέστε προς τα κάτω με το πίσω μέρος του πιρουνιού για να σχηματίσουν ένα μοτίβο.
Διαφορετικά, μπορείτε επίσης να τα σχηματίσετε με μία σακούλα χωνί στο ταψί.
Ψήνουμε στους 190 ° C για 18-20 λεπτά.
Βάλτε τα κουλουράκια σε ένα κουτί μπισκότων

 

ΠΗΓΗ: tasteasianfood.com

Προηγούμενο άρθροΣοκολατένιος Κορμός της Ελένης
Επόμενο άρθροΚλασικό Κέικ Σιροπιαστό