Συστατικά:
6-7 πιπεριές (πράσινες ή κόκκινες)
3-4 ντομάτες
5-6 αυγά
αλάτι, λάδι
100γρ φέτα τριμμένη
λίγο γιαούρτι
Παρασκευή:
Κόψτε τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια και βάλτε τες να τηγανιστούν. Προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες μετά από 5 λεπτά.
Όταν οι πιπεριές και οι ντομάτες μαλακώσουν και αρχίσουν να παίρνουν λίγο καφέ χρώμα, προσθέστε τα χτυπημένα αυγά την φέτα και αλάτι. Ανακατέψτε μόνο μία φορά αν θέλετε να φαίνεται όπως στην εικόνα. Προσθέστε λίγο γιαούρτι μετά την απομάκρυνση από τη φωτιά.
Συνδυάστε με φρέσκο ψωμί. Εγώ προσθέτω και φρέσκες ντομάτες.
Απολαμβάνω!
ΠΗΓΗ: macedoniancuisine.com