Στιφάδο με πατάτες και μανιτάρια:

Υλικά

200 γρ Μανιτάρια
1 Φρέσκο ​​κρεμμύδι,
1 Καρότο,
1 Πιπεριά
1 Σέλινο
3-4 πατάτες
Κόκκινο πιπέρι
2 Ντομάτες τριμμένες
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Πάπρικα
Μάραθο
Μαϊντανό
και 2 σκελίδες σκορδο

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε πρώτα τα μανιτάρια.
Στη συνέχεια προσθέτουμε φρέσκο ​​κρεμμύδι, καρότο, πιπεριά και το σέλινο αφού το ψιλοκόψουμε και τέλος τις πατάτες.
Ανακατεύουμε έτσι για 2-3 λεπτά, μετά πασπαλίζουμε κόκκινο πιπέρι και ρίχνουμε ντομάτες.
Ρίχνουμε νερό μέχρι να τα σκεπάσει όλα, βάζουμε αλάτι, μαύρο πιπέρι, πάπρικα, μάραθο, μαϊντανό και 2 σκελίδες, σκεπάζουμε και το αφήνουμε για 20 λεπτά, αφήνουμε να σιγοβράσει…

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΕπειδή χωρις επιδόρπιο δεν γίνετε…φτιάξτε το σε 5 λεπτά
Επόμενο άρθροΤούρτα Ναπολέων…από ένα σημειωματάριο συνταγών