Το Γλυκάκι για το καφέ ή το τσάι σας

Υλικά

1 κούπα βούτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
6 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια
1/3 φλυτζανιών Ζάχαρη αχνη για διακόσμηση

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμοί C.
Σε ένα μεσαίο μπολ, χτυπήστε βούτυρο και βανίλια μέχρι να κρεμώσουν.
Συνδυάστε τις 6 κουταλιές ζάχαρη άχνη και το αλεύρι.
Ρίξτε το μείγμα της ζάχαρης στο μείγμα βουτύρου και ανακατέυετε μέχρι να αναμειχθεί καλά.
Ανακατεύουμε τα ψιλοκομμένα καρύδια. Πλάθεται με τα χέρια τη ζύμη σε μπάλες 2.5 εκ
και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί.
Ψήνουμε για 12 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο. Όταν κρυώσουν, κυλήστε στο υπόλοιπο της ζάχαρης άχνη. Μου αρέσει επίσης να κυλάω τα δικά μου στη ζάχαρη για δεύτερη φορά.

Προηγούμενο άρθροΥπέροχο Κέικ με επικάλυψη σοκολάτας
Επόμενο άρθροΤο πιο ερωτικό Cheesecake για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου