Υλικά:

5 αυγά
1/2 ποτήρι ζάχαρης
5 γεμάτες κουταλιές αλεύρι
1 φλιτζάνι του καφέ νερό
5 κουταλιές λάδι
1 μπεικιν παουντερ
1 βανίλια
Ένα υπέροχο κέικ με σοκολάτα, σοκολάτα brownie

Για την κρέμα
1 λίτρο γάλα
2,5 γεμάτες κουταλιές αλεύρι
2,5 γεμάτες κουταλιές κορν φλαουρ
1/2 ποτήρι νερού ζάχαρης
200 ml κρέμας

Για το γλάσσο σοκολάτας
180 γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη
1 κ.σ. μέλι
80 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με την ζαχαρη και όσο χτυπάμε προσθέτουμε νερό και λάδι.
Αναμιγνύουμε το αλευρί το μπεικιν και την βανίλα και τα ρίχνουμε μέσα στο υγρό μειγμα
και αναμιγνύουμε με μία μαριζ

Αδειαζουμε το μείγμα μέσα σε ένα πυρεξ και ψήνουμε στους 180 βαθμόυς μέχρι να βγει μια
οδοντογλυφίδα καθαρή.

Σε μία κατσαρόλα προσθετουμε το γάλα, ζάχαρη, κορν φλαουρ, αλεύρι και ανακατευουμε.
Βάζουμε σε μέτρια-υψηλή φωτιά και ανακατευουμε μέχρι να πήξει. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να
κρυώσει.
Προσθέτουμε την κρεμα γάλακτος και χτυπάμε με το μίξερ χειρός

Βγαζουμε το παντεσπανι από το φουρνο και αδειάζουμε ένα ποτηρι γάλα να μουσκέψει.
Από πάνω απλώνουμε την κρέμα.

Για το γλάσο σοκολάτας, ανακατεύουμε όλα τα υλικά, σε μια κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσουν
Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να έρθει το γλάσο σε θερμοκρασία δωματίου
Απλώνουμε το γλάσο πάνω από την κρέμα και κόβουμε σε κομμάτια

Καλή Επιτυχία