Αφράτα τυρομπαλάκια
Υλικα:
3 αυγά,
10 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα,
14 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι (σιτάρι),
200-300 g θρυμματισμένου σκληρού τυριού
10 κουταλιές της σούπας αλεύρι,
περίπου 300-400 ml λαδιού, ή τουλάχιστον 3 δάχτυλα λαδιού στο τηγάνι στο οποίο θα τηγανίσουμε.
Εκτέλεση
Ανακατέψτε τα πάντα με ένα κουτάλι και τέλος, προσθέστε το τυρί, αφήστε το μείγμα για 10 λεπτά.
Αρχίστε να ανακατευετε με ένα βρεγμένο κουτάλι και τα βάζετε στο καυτό λάδι. Είναι καλό να χρησιμοποιείτε ένα βαθύ τηγάνι, γιατί τα ψωμάκια ενεργοποιούνται μόνοι τους, αν όχι, τα βοηθάτε 😁.
Τα έβγαλα σε χαρτί κουζίνας, τους πασπαλίσαμε με ζάχαρη άχνη.
Να εχεις μια ωραια μερα!