Κολοκυθάκια πανέ

Δεν έχω φάει κάτι πιο νόστιμο! Απίστευτα απλή και οικονομική συνταγή για όλους!
Εξαιρετικά νόστιμο, που μπορώ να τρώω κάθε μέρα. Νόστιμη εύκολη συνταγή!

Απαραίτητο υλικά

2 κολοκυθάκια (550 γρ.).
1 κουταλάκι του γλυκού (4 γραμμάρια) αλάτι.
1 κουταλάκι του γλυκού (2 γραμμάρια) μαύρο πιπέρι

τυρί τσένταρ (100 γραμμάρια)
3 αυγά.
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (4 γραμμάρια)
1 κουταλάκι του γλυκού (2 γραμμάρια) μέντα
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα (2 γραμμάρια)
1 κλασικό ποτήρι τριμμένη φρυγανιά, (100 γραμμάρια)
1/2 φλιτζάνι κλασικό αλεύρι (50 γραμμάρια)
Αρκετό φυτικό λάδι για τηγάνισμα.

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και με ένα πιρούνι χαράζουμε τα κολοκυθάκια απ’εξω κατά μήκος στη συνέχεια κόβουμε τα κολοκυθάκια φέτες περίπου πάχος μισό εκατοστό.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ και αλατοπιπερώνουμε τα ανακατεύουμε να καλυφθούν από το αλάτι και το πιπέρι όλα και τα αφήνουμε στην άκρη στη συνέχεια σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αβγά και τα χτυπάμε με το πιρούνι προσθέτουμε Το πιπέρι και το χτυπάμε
το τυρί τσένταρ τριμμένο ανακατεύουμε και το αφήνουμε στην άκρη σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι τη φρυγανιά και ανακατεύουμε 

Στη συνέχεια ξεκινάμε να πανάρουμε τις φέτες κολοκυθιού παίρνουμε την πρώτη φέτα την περνάμε από το ξηρό υλικό και στη συνέχεια τι βάζουμε μέσα στο υγρό και την αφήνουμε να απορροφήσει καλά με αυτό τον τρόπο κάνουμε όλες τις και τις βάζουμε σε ένα πιάτο
Μετά παίρνουμε ένα τηγάνι βάζουμε αρκετό λάδι περίπου τα τρία τέταρτα ενός ποτηριού σε μέτρια φωτιά και ξεκινάμε να τηγανίσουμε τα κολοκυθάκια μας περίπου τα τηγανίζουμε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά και τα βγάζουμε σε ένα πιάτο και είναι έτοιμα

Καλή Απόλαυση

Please Subscribe for more delicious recipe here

 

Προηγούμενο άρθροΥπέροχο κυπριακό γλυκό με κρέμα και καρύδι
Επόμενο άρθροΓαρίδες πικάντικες….είναι ο καλυτερος ουζομεζές