Αφράτο και λαχταριστό κέικ κακάο

Υλικά

📝 Για το παντεσπανι:

• Αυγά – 6 τεμ
• Ζάχαρη -180γρ
• Βραστό νερό – 3 κ.σ.
• Φυτικό λάδι – 40γρ
• Αλεύρι -150γρ
• Κακάο -40γρ
• Μπέικιν πάουντερ – 1 κουτ.
• Βανιλίνη – φακελάκι

Για κρέμα:
• Τυρί κρέμα-300γρ
• Γάλα βρασμένο ζαχαρουχο (dolce de leche) -200γρ
• Βούτυρο -100γρ

Για εμποτισμό

Ζεστός Καφές εσπρεσσο με ζαχαρη

Ψήνουμε ένα μπισκότο για 25 – 30 λεπτά στους 170 °