Αφράτο και λαχταριστό κέικ κακάο
Υλικά
📝 Για το παντεσπανι:
• Αυγά – 6 τεμ
• Ζάχαρη -180γρ
• Βραστό νερό – 3 κ.σ.
• Φυτικό λάδι – 40γρ
• Αλεύρι -150γρ
• Κακάο -40γρ
• Μπέικιν πάουντερ – 1 κουτ.
• Βανιλίνη – φακελάκι
Για κρέμα:
• Τυρί κρέμα-300γρ
• Γάλα βρασμένο ζαχαρουχο (dolce de leche) -200γρ
• Βούτυρο -100γρ
Για εμποτισμό
Ζεστός Καφές εσπρεσσο με ζαχαρη
Ψήνουμε ένα μπισκότο για 25 – 30 λεπτά στους 170 °