Υλικά συνταγής

 

  • 1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ
  • 500 g στραγγιστό γιαούρτι
  • 250 ml πλήρες φρέσκο γάλα (1 κούπα)
  • 120 g ζάχαρη (8-9 κουταλιές της σούπας)
  • 50 g κορν φλάουρ (5 κουταλιές της σούπας)
  • Μαρμελάδα της αρεσκείας σας ή σπιτική πανεύκολη μαρμελάδα φράουλας [βλέπε εδώ] *

Εκτέλεση συνταγής

 

  1. Τοποθετούμε όλα τα υλικά [εκτός από τα μπισκότα] σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να βράσει η κρέμα.
  2. Απλώνουμε τα μπισκότα σε ένα ταψί (26x34cm), τοποθετούμε πάνω τους λίγη μαρμελάδα και απλώνουμε με πινέλο, μετά από πάνω βάζουμε την κρέμα γιαουρτιού και την στρώνουμε ομοιογενώς.
  3. Βάζουμε μιά στρώση μαρμελάδας, σπάμε τα υπόλοιπα μπισκότα και γαρνίρουμε.
  4. Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο. Αφού παγώσει, το κόβουμε σε μερίδες.

* Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μαρμελάδα με μέλι

Προηγούμενο άρθροΧορτόπιτες στο τηγάνι
Επόμενο άρθροΠατάτα στον Φούρνο με τυρί…πανεύκολο