Υλικά συνταγής
- 1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ
- 500 g στραγγιστό γιαούρτι
- 250 ml πλήρες φρέσκο γάλα (1 κούπα)
- 120 g ζάχαρη (8-9 κουταλιές της σούπας)
- 50 g κορν φλάουρ (5 κουταλιές της σούπας)
- Μαρμελάδα της αρεσκείας σας ή σπιτική πανεύκολη μαρμελάδα φράουλας [βλέπε εδώ] *
Εκτέλεση συνταγής
- Τοποθετούμε όλα τα υλικά [εκτός από τα μπισκότα] σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να βράσει η κρέμα.
- Απλώνουμε τα μπισκότα σε ένα ταψί (26x34cm), τοποθετούμε πάνω τους λίγη μαρμελάδα και απλώνουμε με πινέλο, μετά από πάνω βάζουμε την κρέμα γιαουρτιού και την στρώνουμε ομοιογενώς.
- Βάζουμε μιά στρώση μαρμελάδας, σπάμε τα υπόλοιπα μπισκότα και γαρνίρουμε.
- Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο. Αφού παγώσει, το κόβουμε σε μερίδες.
* Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μαρμελάδα με μέλι