Η Συνταγή είναι της κας Maria Kazdagli
Υλικά 👇
✍️1 κιλό γιαούρτι
✍️1 ζαχαρούχο
✍️2 πακέτα μπισκότα με σοκολάτα
✍️400-500 γρ μαρμελάδα φράουλα 🍓
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το γιαούρτι και ολόκληρο το κουτί ζαχαρούχου γάλακτος.
Θρυμματίζουμε με τα χερια μας τα μπισκότα με γέμιση σοκολάτας σε μικρά κομμάτια.
Ριχνουμε τα μπισκοτα μεσα στο μειγμα με το γιαούρτι και κανουμε ενα καλο ανακατεμα
Ριχνουμε το μειγμα μέσα στο τσερκι μας και το ισιωνουμε με μια μαριζ
Απλώστε μια στρώση μαρμελάδας φράουλας πάνω από το μειγμα.
Καλύψτε το αφήστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ή όλη τη νύχτα για καλύτερα αποτελέσματα.
Οταν το βγαλετε απο το ψυγείο το ξεφορμαρετε και σερβίρετε
Συμβουλές:
Μη διστάσετε να πειραματιστείτε με διαφορετικούς τύπους μπισκότων, όπως μπισκότα digestive, κράκερ Graham.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος μαρμελάδας ή κονσέρβας φρούτων θέλετε, όπως βατόμουρο, βατόμουρο ή βερίκοκο.
Διακοσμήστε με φρέσκα φρούτα.