Η συνταγή της κας Rena Babatsi που δώσατε είναι όντως απλή, γρήγορη και ιδανική για δροσερές καλοκαιρινές ημέρες! Ας δούμε τα βήματα:

Υλικά:

1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
Μαρμελάδα φράουλα (ή της αρεσκείας σας)

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Θρυμματίστε τα μπισκότα πτι μπερ σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα ταψί ή πυρέξ, απλώστε μια στρώση από το μείγμα γιαουρτιού.
Πασπαλίστε με τα θρυμματισμένα μπισκότα πτι μπερ.
Επαναλάβετε τις στρώσεις, τερματίζοντας με μπισκότα.
Βάλτε το γλυκάκι στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες, ή μέχρι να παγώσει.
Πριν το σερβίρετε, ρίξτε από πάνω μαρμελάδα φράουλα (ή της αρεσκείας σας).

Εκτέλεση της κας Μαρια Ροβιθακη

Προηγούμενο άρθροΚαλιτσούνια Προζυμένια Ανεβατά: Μια Κρητική Απόλαυση
Επόμενο άρθροΡολά κοτόπουλου γεμιστά με τυρί και ζαμπον, συνοδευμένα από πατάτες.