Πίτσα Σπαγγέτι

 

Συστατικά
500 γρ κιμά βοδινό
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
3 σκελίδες σκόρδο (λιωμένο)
2 πιπεριές (κόκκινες ή πράσινες, ψιλοκομμένες)
1 βάζο(750 ml) σάλτσα ζυμαρικών
1 κουτί ντομάτες σε κύβους (κονκασε)
1 (220gr) κουτί σάλτσα ντομάτας
1 (440gr) πακέτο ζυμαρικά μακαρόνια συσκευασμένα (σπασμένα στα 4)
1/2 φλιτζάνι πλήρες γάλα
2 μεγάλα αυγά (χτυπημένα)
1/2 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα (τριμμένο)
1 1/2 φλιτζάνια τυρί cheddar (τριμμένο σε λωρίδες)
1 φλιτζάνι μπλε τυρί (τριμμένο) προαιρετικά
1 (140gr) πεπερόνι (σε ​​φέτες)

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 C. Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα νερού να βράσει για
τα μακαρόνια.
Μαγειρέψτε το κιμά, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές σε ενα μεγάλο τηγάνι με μέτρια
φωτιά μέχρι να τσιγαριστούν, ανακατεύοντας για να σπάσει ο κιμάς.
Αποστραγγίστε καλά και προσθέστε την σάλτσα ζυμαρικών, ντομάτες σε κύβους με το χυμό τους, σάλτσα ντομάτας και το μπαχάρι. Ανακατέψτε καλά και αφήστε να σιγοβράσει όσο ετοιμάζονται τα μακαρόνια.
Μαγειρέψτε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.
Συνδυάστε το γάλα, τα αυγά και το τυρί παρμεζάνας σε ένα μεγάλο μπολ και κτυπήστε μέχρι να αναμειχθούν.
Στραγγίζετε τα μακαρόνια και ανακατεύετε με μείγμα αυγών. Απλώστε το μισό από το μείγμα σπαγγέτι / αυγό / γάλα σε ένα ταψί 20×30 εκ. Ρίξτε από πάνω το μισό μίγμα σάλτσας και το κιμά.
Επαναλάβετε στο επόμενο στρώμα με τα υπόλοιπα συστατικά.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο 180 C για 30 έως 40 λεπτά μέχρι να ψηθούν όλα μαζί όσο να αρχίσουν έχουν φυσαλίδες.
Μετά απλώστε από πάνω και με τα δύο είδη τυριού, και στη συνέχεια το πεπερόνι, επιστρέψτε στο φούρνο και ψήστε για 10 λεπτά ακόμη για να λιώσει το τυρί. Αφήστε να 5 λεπτά για να κρυώσει, και στη συνέχεια κόψτε σε τρίγωνα.

Σερβίρετε και απολαύστε!

ΠΗΓΗ: thespruceeats.com