Υλικά

5 αυγά,
200 γραμμάρια ζάχαρη,
200 ml σπορέλαιο,
200 ml γάλα φρέσκο,
1 βανίλια,
480 γραμμάρια αλεύρι φαριναπ,
1 κουταλάκι ξυσμα μανταρινιου,
(200 γραμμάρια ζάχαρη,και μανταρινιά κομμένα στην μέση)! 

Εκτέλεση:
Βαζουμε σε ταψι 30 λαδοκολα! Τοποθετουμε μεσα 200 γραμμαρια.ζαχαρη την ισιώνουμε καλα!Βαζουμε τα κομμενα μανταρινια με το ανοιγμα τους πανω στην ζαχαρη

 

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατεψουν 8 λεπτά! Ρίχνουμε το σπορέλαιο, το γάλα και χτυπάμε 2 λεπτά! Τελος προσθέτουμε το αλεύρι ,την βανίλια,και το ξύσμα σιγά σιγά! Τοποθετούμε το μειγμα πάνω στα μανταρίνια!!!

Και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμενο αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 1 ώρα και 10 λεπτά σβησμένο φούρνο!

Ευχαριστούμε την Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΚέικ Βουτύρου με χρωματισμούς “Ζέβρας”
Επόμενο άρθροΑπερίγραπτο Σουφλέ με Ψωμί του Τόστ