Υλικά

5 φρέσκα αυγά
1 ποτήρι νερού ζάχαρη
1 ποτήρι νερού γιαούρτι στραγγιστό
1 ποτήρι νερού ηλιέλαιο
1 ποτήρι νερού χυμό μανταρινιού
2 βανίλιες
2 κουταλιές σούπας μαύρες σταφίδες
2 κουταλιές σούπας ξανθές σταφίδες
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ, ρίχνω τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάω πολύ καλά με το σύρμα, μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά με τη σειρά, ανακατεύοντας καλά μετά από κάθε προσθήκη.
Στρώνω μια λαδόκολλα σε ένα ταψί διαμέτρου 30 εκατοστών και αδειάζω το μείγμα.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 40 λεπτά, ή μέχρι να βγαίνει καθαρή μια οδοντογλυφίδα από το κέντρο του κέικ.
Αφήνω το κέικ να κρυώσει και το σερβίρω.

Η Συνταγή είναι της κας Aferdita Vladi