Κεμπάπ κρασιού!

Advertisement

Υλικα

3 κουταλιές αλεύρι τύπου 500
1/2 κγ αλεσμένο μαύρο πιπέρι
2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι Ιμαλαΐων
3 κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας
1 κουταλιά της σούπας κόκκινο πιπέρι
6 κουταλιές λάδι
200 ml κόκκινο κρασι
2 κρεμμύδια παλιό
700 g χοιρινού κρέατος
1 κουπα ρύζι
μαϊντανός – 1/3 ματσακι

Εκτέλεση

Κόψτε το κρέας σε κύβους και σοτάρετε το σε ένα τηγάνι με το λάδι για περίπου 10 λεπτά, ανακατεύοντας.
Προσθέστε αρκετό κρεμμύδι, κόκκινο πιπέρι, κρασί και νερό για να καλύψετε το κρέας. Βράζουμε μέχρι να ψηθεί το κρέας.
Καρυκευεστε με αλάτι και πιπέρι, προσθέτουμε τοματοπολτό.
Ανακατέψτε το αλεύρι με νερό μέχρι να διαλυθεί και ρίξτε. Εάν δεν είαι αρκετά παχύρρευστος, προσθέστε περισσότερο αλεύρι.
Αφήστε να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά και αφαιρέστε από τη φωτιά. Πλύνετε το μαϊντανό και ψιλοκόψτε. Τέλος προσθέστε το μαϊντανό.
Εάν θέλετε, μπορούμε να μαγειρέψουμε ρύζι και να τα προσθέσουμε στο πιάτο.

Καλή Επιτυχία

Advertisement