Κοκκινιστό με Κιμα και Πατάτες
Συστατικά :
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
2 σκελιδες σκόρδο πολτοποιημενο
1 κουταλιά της σούπας πιπέρι 1
1 κουταλιά σούπας κύμινο
3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ
2 μεγάλες πατάτες
Ένα μισό φλιτζάνι φασόλάκια φρέσκα
2 Καρότα τεμαχισμένα σε φέτες
Γλυκό καλαμπόκι (προαιρετικά)
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα ντομάτας
1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι
Αλάτι
2 κουταλιές της σούπας Πάπρικα
Λάδι
Οδηγίες:
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά και αφήνουμε να τσιρίσουν.
- Προσθέστε τα κρεμμύδια και το σκόρδο μέχρι να ροδίσουν.
- Προσθέστε τον ντοματοπελτέ και αφήστε το να μαγειρευτεί για λίγα λεπτά.
- Προσθέστε τον κιμά και μαγειρέψτε μέχρι να πάρει καφέ χρώμα.
- Προσθέστε τις πατάτες, τα φρέσκα φασόλια και τα καρότα και λίγο νερό, μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
- Προσθέστε σάλτσα ντομάτας και, ανακατέψτε καλά και σερβίρετε
Καλή Επιτυχία