Υλικά

4 αυγά
120γρ ζάχαρη
120γρ αλεύρι
Βανίλια και λίγο αλάτι
Γέμιση
400γρ τριμμένα μήλα
2 κουτ.σουπας ζάχαρη
Κανέλα
Ταψάκι 30 × 40 εκ

Εκτέλεση

Χτυπαμε πάρα πολύ καλά αυγά με τη ζάχαρη περίπου 10-15 λεπτά ανάλογα το μίξερ πού έχετε. Μετά προσθέτουμε αλεύρι σιγά σιγά ανακατεύοντας προσεκτικά.
Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί.
Απλώνουμε τα τριμμένα μήλα πασπαλίζουμε με την ζάχαρη και κανέλα. Αδειάζουμε από πάνω τη ζύμη και ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου 15-20 λεπτά ανάλογα το φούρνο στις αντιστάσεις στην χαμηλή σχάρα για να προλάβει να ψηθεί το μήλο.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και τυλιγουμε.

Η Συνταγή είναι της κας Olha Pazyuk

Αν σας αρέσουν οι συνταγές μας, ακολουθήστε μας στην  κοινότητα μας στο viber , καθώς και στον  λογαριασμό μας στο Instagram , όπου σας περιμένουν τα αγαπημένα σας γλυκά, αλμυρά σνακ και άλλες εκπλήξεις για τους πιστούς αναγνώστες μας.