Κοτόπουλο με μανιτάρια Julienne
Συστατικά:
– μανιτάρια – 200 γρ
– φιλέτο κοτόπουλου – 250 γρ
– κρεμμύδι (μεγάλο) – 1 τεμ
– φυσικό γιαούρτι – 170 γρ
– τυρί με χαμηλά λιπαρά – 100 γρ
-αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
– φιλέτο κοτόπουλου βραστό το αφήνουμε να κρυώσει και το ψιλοκόβουμε
– Ξεφλουδίστε το κρεμμύδι και ψιλοκόψτε
– Κόβουμε τα μανιτάρια και τηγανίζουμε σε τηγάνι με τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν και μετά προσθέτουμε το φιλέτο κοτόπουλου
– ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά
– Σε ένα μπολ βάζουμε το κοτόπουλο με τα μανιτάρια, από πάνω το γιαούρτι
– τρίβουμε το τυρί στον χοντρό τρίφτη
– Πασπαλίζουμε από πάνω τριμμένο τυρί
– σε προθερμασμένο φούρνο στα 190 γρ. βάζετε τη ζουλιέν για 15-20 λεπτά
Καλή όρεξη
ΠΗΓΗ: Вероника Баликова