Κοτόπουλο με πατάτες Ογκρατεν

Υλικά

2 φιλέτα κοτόπουλου
500 g πατάτες κομμένες σε ροδέλες
100-150 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα 
100 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα τριμμένη
1 ντομάτα
1 κρεμμύδι
1 αυγό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι,πάπρικα

Εκτέλεση

Κόβουμε το φιλέτο του κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια.
Το μαρινάρούμε με αλάτι πιπέρι πάπρικα και ο,τι άλλο μπαχαρικό θέλουμε.
Κόβουμε τις πατάτες ροδέλες.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Κόβουμε τα μανιτάρια σε μικρά κομματάκια. 
Λαδώνουμε ένα πυρέξ και ρίχνουμε πρώτα τα κρεμμύδια και μετά τις πατάτες. Αλατίζουμε.
Βάζουμε απο πάνω τα μαριναρισμένα κομματάκια κοτόπουλου και στη συνέχεια τα μανιτάρια.
Καλύπτουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 ° C
Σ ένα μπωλ ρίχνουμε τη ντομάτα ψιλοκομμένη λίγο αλάτι το αυγό το τυρί και 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα. Ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το μείγμα στο πυρέξ πάνω απ τα μανιτάρια.
Ψήνουμε στο φούρνο για άλλα 10-15 λεπτά μέχρι να ροδίσει απο πάνω.
Βγάζουμε απ το φούρνο και σερβίρουμε.
Γίνεται πεντανόστιμο.
Subscribe to recipe’s youtube channel here
Προηγούμενο άρθροΜία από τις πιο αγαπημένες συνταγές με χοιρινές Μπριζόλες
Επόμενο άρθροΣπανακόπιτα χωρίς φύλλο….πολύ λεπτή