Κουλουράκια Κανέλας Μυτιλήνης

Υλικά

Advertisement

1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό πορτοκαλιού
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
1 φλιτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο
1 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας κανέλα
ξύσμα από 1 πορτοκαλί
2 βανίλιες σουσάμι για το στόλισμα
500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και προσθέτουμε λίγο ακόμα αλεύρι για όλες τις χρήσεις  μέχρι να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ρίχνουμε το αλεύρι λίγο-λίγο μέχρι να γίνει μία μαλακή ζύμη πλάθουμε τα κουλουράκια σε σχέδια της επιλογής μας  κι τέλος τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 15-20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν σε σχάρα.

Καλή Επιτυχία

Η Συνταγή είναι της Ραλλού Ψαραδέλλη

Advertisement

Δείτε Επίσης

Advertisement