Υλικά 

100 γρ ηλιέλαιο 
100 γρ ζάχαρη 
130 γρ χυμό πορτοκαλιού
1 κγ κανέλα 
1/4 κγ γαρύφαλλο 
1/4 κγ μοσχοκάρυδο 
1/4 κγ κακουλε 
Ξύσμα ενός πορτοκαλιού 
430 γρ αλεύρι γ. ο. Χ
1κγ σόδα 

Εκτέλεση 

Σε ένα σκεύος βάζουμε το λάδι με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε ελαφρά με έναν αυγοδαρτη να ενωθούν. Προσθέτουμε το χυμό και μέσα ρίχνουμε τη σόδα να αφρισει ρίχνουμε τα αρωματικά και σιγά σιγά το αλεύρι. Ανακατεύουμε με τα χέρια μας να ενωθούν τα υλικά και αφήνουμε στην άκρη για 15 λεπτά να ξεκουραστεί η ζύμη. Πλάθουμε πλεξιδες ή ότι άλλο σχήμα θέλουμε. Εγώ έκανα λίγα με κουπ πατ και τα πέρασα από κανελοζαχαρη πριν τα ψήσω. 
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου ανάλογα με το σχήμα που θα δώσουμε. 
Καλή επιτυχία!!!! 
Προηγούμενο άρθροΠολύ εύκολο Ρεβανί χωρίς αυγά
Επόμενο άρθροΘράψαλα κρασάτα