Αυτή η συνταγή συνδυάζει την κλασική κρέμα καραμελέ με την τραγανή υφή και τη γλυκιά γεύση των Maltesers, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό και απολαυστικό γλυκό.

Υλικά:

1 ½ μπισκότα πτι μπερ
5 σακουλάκια Maltesers (120γρ.)
2 κουτιά καραμελέ
1 λίτρο φρέσκα κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα μπισκότα και τις Maltesers κομμάτια. Κτυπάμε τα 2 φακελάκια καραμελέ με το 1 λίτρο φρέσκα κρέμα στο μίξερ. Αναμιγνύουμε το 1/3 τις κρέμας με τα μπισκότα και τις Maltesers και το βάζουμε στο πυρεξ. Βάζουμε και την υπόλοιπη κρέμα από πάνω και στολιζουμε με Maltesers και με τα 2 φακελάκια με το σιρόπι της καραμέλε!
Σερβίρετε δροσερή και απολαύστε!

Η Συνταγή είναι της κας Ειρήνη Μιχαήλ