Το μόνο που χρειάζεσαι είναι…
Η Γέμιση αυτή είναι αρκετή για 8 μίνι κρουασάν.

μισό φλιτζάνι ζάχαρη
μισό φλιτζάνι απλό αλεύρι κέικ
2 μεγάλα αυγά
2 φλιτζάνια γάλα
1 κγ. Βούτυρο
1 πρέζα αλάτι
4-5 σταγόνες από κάποιο λικερ (Προεραιτικά)
κανέλα
ζάχαρη άχνη
8 μίνι κρουασάν 

Ανακατέψτε το αλεύρι και τη ζάχαρη, προσθέστε τα αυγά και χτυπήστε ελαφρά. Προσθέτετε σταδιακά το γάλα ενώ χτυπάτε. Προσθέστε μια πρέζα αλάτι. Τοποθετήστε το μείγμα σε μια κατσαρόλα σε μια μέση χαμηλή θερμότητα και ρίξτε το βούτυρο. Αφήστε να πάρει βράση και μαγειρέψτε μέχρι το μείγμα να είναι παχύ  (περίπου δέκα λεπτά), ανακατεύοντας συνεχώς.

Προσθέστε μερικές σταγόνες λικερ (εάν είναι ισχυρό να είστε συντηρητικοί). Αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε την να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Ψήστε τα κρουασάν σύμφωνα με τις οδηγίες πακέτου. Κόψτε και ανοίξτε το κρουασάν και γεμίστε με το μείγμα της κρέμας. Να είστε γενναιόδωροι! (μία σακούλα με τρυπα στην άκρη το κάνει ευκολότερο.) Πασπαλίστε με αρκετη κανέλα κανέλας ζάχαρης άχνη για να είναι όμορφο.

Απολαυστε το

Προηγούμενο άρθροΧοιρινή τηγανιά με μουστάρδα και μπύρα
Επόμενο άρθροΚέικ ψυγείου εκλέρ με κρέμα