Πάμε να κάνουμε τώρα έναν ωραίο κόκορα μπαρδουνιώτικο ένα από τα πιο ωραία πιάτα της ελληνικής κουζίνας μιλάμε για ένα πιάτο από τη μάνη από την ανατολική μάνη ένα παράδοσιακό πιάτο το οποίο έχει δυνατή γεύση και συνδυάζει 2 υλικά τα οποία ξεκίνησα να τα δοκιμάζω για τα συνδυάζουν από το βυζάντιο κρέας και τυρί εδώ λοιπόν έχουμε κόκορα και μία πικάντικη γραβιέρα και έχω έναν μοναδικό συνδυασμό πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε το μαγείρεμα να σας πω απλά ότι αυτή η συνταγή είναι μία από τις αγαπημένες μου πραγματικά όταν έχω ένα ωραίο τραπέζι και θέλω να περιποιηθώ τους καλεσμένους μου κάνω αυτό το φαγητό γιατί είναι ένα μερακλήδικο φαγητό με πολύ γεύση με πολύ νοστιμιά και χαίρομαι που ξαναμοιράζουμε τη συνταγή μαζί σας