Μακαρόνια με 3 τυριά

Συστατικά

1 φλιτζάνι γιαούρτι
1 φλιτζάνι γάλα
1 ½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα + ¼ φλιτζάνι για από πάνω
1 ½ φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα σε κύβους + ¼ φλιτζάνι για απο πάνω
1 ½ φλιτζάνι τριμμένο μπλε τυρί
3 φλιτζάνι μακαρόνια πένες (μαγειρεμένο και στραγγισμένο)
6 κουταλιές ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Λίγη σκόνη σκόνη τσίλι ή ό,τι λίγο καυτό θέλετε
1 καλή πρέζα φρέσκο θυμάρι

Οδηγίες

Ετοιμάστε ένα ταψάκι φούρνου ή πυρέξ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180ºC.
Ανακατέψτε τo γιαούρτι, το γάλα, παρμεζάνα, μοτσαρέλα, μπλε τυρί και κρεμμύδι σε ένα
μπολ.
Προσθέτουμε μαγειρεμένα μακαρόνια, σεζόν με αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, τσίλι και ανακατεύουμε καλά.
Τα αδειάζουμε όλα μαζί στο ταψάκι
Καλύψτε από πάνω με τα υπόλοιπα τυριά παρμεζάνας και μοτσαρέλας, απλώνοντας ομοιόμορφα.
Ψήνουμε για 15 λεπτά και τέλος στο γκριλ για 5 λεπτά, προσέχοντας να μην το κάψετε.
Φάτε τα αμέσως.

ΠΗΓΗ: vintagekitchennotes.com

Προηγούμενο άρθροΣοκολατόπιτα χωρίς Σοκολάτα
Επόμενο άρθροΠιπεριές Γεμιστές με μακαρόνια και τριμμένο τυρί