Μανιτάρια Σοτέ

Υλικά

μανιτάρια – 800 g Βασιλικό μανιτάρι
σκόρδο – 2 – 3 σκελίδες
μαϊντανός – ένα ματσάκι, ψιλοκομμένο
άνηθος – ψιλοκομμένο
βούτυρο – 30 g
ελαιόλαδο – 40 ml
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Τα μανιτάρια καθαρίζονται με υγρό χαρτί κουζίνας και ξεφλουδίζονται. Κόψτε σε φέτες χωρίς να αφαιρέσετε το κοτσάνι.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τα σκελίδες σκόρδου, κομμένες στην μέση.
Όταν λιώσει το βούτυρο, προσθέστε τα μανιτάρια και το ελαιόλαδο. Μαγειρέψτε για λίγα λεπτά μέχρι να αλλάξουν χρώμα,

ανακατεύοντας απαλά για να αποφύγετε τραυματισμό.
Πασπαλίζουμε με αλάτι, μαύρο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό και άνηθο. Αφήστε για άλλα 3-4 λεπτά.

Σερβίρετε ζεστό. 😋😋😋