Υλικά
500 γρ μανιτάρια πλευρώτους
Μαρούλι κατά βούληση
Φρέσκα κρεμμυδάκια
Άνηθο
1 κουταλιά σούπας ταχίνι
Χυμό λεμονιού
Μαρούλι κατά βούληση
Φρέσκα κρεμμυδάκια
Άνηθο
1 κουταλιά σούπας ταχίνι
Χυμό λεμονιού
Εκτέλεση
Κόβουμε τα μανιτάρια αφού τα έχουμε καθαρίσει.
Τα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο. Μολις μαραθούν προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια κομμένα και τα μαρούλια . Σκεπάζουμε με ζεστό νεράκι και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε ώσπου να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Κόβουμε τα μανιτάρια αφού τα έχουμε καθαρίσει.
Τα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο. Μολις μαραθούν προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια κομμένα και τα μαρούλια . Σκεπάζουμε με ζεστό νεράκι και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε ώσπου να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Διαλύουμε το ταχίνι με τον χυμό του λεμονιού στην αρχή δείχνει σαν να κόβει αλλά εμείς συνεχίζουμε. Προσθέτουμε σιγά σιγά ζωμό από το φαγητό μας ακριβώς όπως κάνουμε με το αυγολέμονο. Τέλος το ρίχνουμε στην κατσαρόλα και την κουνάμε γύρω γύρω να πάει παντού.
ΠΗΓΗ: ritasrezepte.blogspot.com