Υλικά:

Έτοιμα φύλλα κρούστας
Ψητές και καθαρισμένες μελιτζάνες
Σωταρισμένος κιμάς κοτόπουλου με κρεμμύδι και πιπεριές
Τριμμένο τυρί (προτείνω κεφαλογραβιέρα ή κασέρι)
Τριμμένη φέτα
2 αυγά
1/2 κούπα τριμμένη φρυγανιά
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Λαδώνουμε ένα ταψί.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον κιμά κοτόπουλου, τις μελιτζάνες, το τριμμένο τυρί, τη φέτα, τα αυγά, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι.
Στρώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί, λαδώνοντας το καθένα. Απλώνουμε τη γέμιση ομοιόμορφα. Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, λαδώνοντας και αυτά. Χαράζουμε την επιφάνεια.
Ψήνουμε για 40-45 λεπτά, ή μέχρι να ροδίσει η πίτα.
Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς πριν κόψουμε και σερβίρουμε.

H συνταγή είναι της κας Valasia Mhtroglou

Προηγούμενο άρθροΛουκούμια με χυμό ρόδι και φουντούκια
Επόμενο άρθροΤραχανοτυρόπιτα με Φύλλο