Μηλοπιτάκια σε Ψωμί του Τοστ

Υλικά

2 μήλα
3 κουταλιές σούπας ζάχαρης
4 κουταλιές νερό
μισή κουταλιά αλεσμένη κανέλα
2 αυγα
3-4 κουταλιές ζεστό γάλα
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρης
6 φέτες ψωμί του τοστ
1 κουταλιά βούτυρο, μισό ποτήρι φυτικό λάδι
Για απο πάνω Ζάχαρη άχνη.

Εκτέλεση

Κόβουμε τα μήλα σε κυβακια.
Ρίχνουμε τα μήλα σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.

Από πάνω ρίχνουμε ζάχαρη, νερό.
Μαγειρεύουμε 1 λεπτό και προσθέτουμε την κανέλα.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε να καραμελώσουν.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, ζεστό γάλα, ζαχαρη, καια χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός.


Καθαρίζουμε τις φέτες του τόστ απο την κόρα.
Παίρνουμε μία μία φέτα και την ισώνουμε με ένα χοντρό πλάστη.


Βάζουμε σε κάθε φέτα μια κουταλιά από τα καραμελωμένα μήλα και τυλίγουμε σε ρολάκια.


Βουτάμε τα ρολάκια στο αυγό και τα βάζουμε να στραγγιξουν λίγο


Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε και το λάδι.
Μόλις κάψει το λάδι βάζουμε τα ρολάκια και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν γύρω γύρω.

Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και ετοιμαααααααααα

Καλή Τυχη

Subscribe to recipe’s youtube channel here

 

 

Προηγούμενο άρθροΑνατολίτικοι Κεφτέδες…είναι πολλοί γευστικοί
Επόμενο άρθροΤα μυστικά των καλύτερων κουραμπιέδων