Υλικά

-2 κιλα μηλα κομμενα καθαρισμενα στα τεσσερα και φετες
-250 γρ βουτυρο
-5 αυγα
-1 βανιλια
-1 μπεικιν
-250 γρ ζαχαρη
-350 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις
-Χυμο απο 1 λεμονι

Εκτέλεση:

Αφου ετοιμασουμε τα μηλα μας σ ενα βαθυ ταπερ τα ραντιζουμε με το λεμονι για να μη μας μαυρισουνε.
Σε αλλο μπολ (αρκετα μεγαλουτσικο) χτυπαμε ολα τα υλικα μαζι ξεκινωντας με το βουτυρο και τη ζαχαρη.Οταν ομογενοποιηθουν ολα τα υλικα προσθετουμε τα μηλα και ανακατευουμε με μια κουταλα.Στο ταψι του φουρνου (το ρηχο) απλωνουμε το μειγμα μας πανω στη λαδοκολλα και ψηνουμε στους 220 βαθμους στον αερα για 30 λεπτα.
(Απλωνουμε λιγο ανωμαλα.Δε χρειαζεται να το “στησετε” το μειγμα)
Καλη επιτυχια!!Ειναι πανευκολη, πεντανοστημη και σε 15 λεπτα ειναι ετοιμη.
Δοκιμαστε την!! ΑΞΙΖΕΙ

Η Συνταγή είναι της κας  Margarita Sofronidou Tsokos