Υλικά
1 1/2 κιλό μοσχάρι (κατά προτίμηση κιλότο) σε φέτες
1 κούπα κόκκινο κρασί (κατά προτίμηση merlot)
4 κ.σ. φυτικό βούτυρο
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε καρέ
1 κ.σ. αλάτι
1 κ.σ. φρεσκοκομμένο πιπέρι
2 φύλλα δάφνης
1 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. κορν φλαουρ
1 σακουλάκι πέννες ή άλλο ζυμαρικό της προτίμησής μας
τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 3 λίτρα νερό και βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία τα κομμάτια μοσχαριού για μια ώρα περίπου.  Αφαιρούμε τα κομμάτια και κρατάμε το νερό γιατί θα μας χρειαστεί στην ετοιμασία του φαγητού.  Σωτάρουμε το κρεμμύδι και το κρέας στο βούτυρο και σβήνουμε με το κρασί.  Περιμένουμε 1′ να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνουμε το αλάτι.  Προσθέτουμε 2 κούπες από το νερό που βράσαμε το κρέας, τα φύλλα δάφνης και το πιπέρι και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 20′. Εν τω μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά στο ζωμό του κρέατος.  Όταν είναι περίπου έτοιμα προσθέτουμε άλλες τρεις κουτάλες από το ζωμό (στον οποίο βράζουμε τα ζυμαρικά) στο φαγητό.  Αν χρειάζεται κι άλλα υγρά προσθέτουμε ζωμό ώστε να σκεπάζεται το κρέας.  Πέντε λεπτά πριν απομακρύνουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το μέλι και αφαιρούμε 1 κούπα από τα υγρά του φαγητού. Χτυπάμε μαζί με το κορν φλάουρ σε blender.  Έπειτα το προσθέτουμε στο κρέας για να δέσει η σάλτσα και απομακρύνουμε από τη φωτιά.  Ανακινούμε ώστε να πάει παντού.  Σερβίρουμε με τα ζυμαρικά της προτίμησής μας πασπαλισμένα με τριμμένη παρμεζάνα.