Δείτε Επίσης: Μοσχάρι κατσαρόλας με ρεβίθια και μέλι…| Το πιο νόστιμο μοσχαράκι με πατάτες κατσαρόλας
Διαφήμιση

Μοσχαρίσιο κοκκινιστό σε σάλτσα κρεμμυδιού

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

800 γραμμάρια μοσχαρίσιο κρέατος
3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
2 τεμ φύλλα δάφνης
50 ml λάδι
μερικά πιπέρι
αλάτι και πιπέρι
μαϊντανός

ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Έχουμε ένα τηγάνι στη φωτιά στην οποία βάζουμε το λάδι και τα κομμάτια κρέατος. Αφήστε το για περίπου 2-3 ​​λεπτά έως ότου πάρει χρώμα το κρέας.
Αφαιρέστε το κρέας σε ένα πιάτο και προσθέστε το κρεμμύδι και το αλάτι με το ίδιο λάδι.
Θα το αφήσουμε μέχρι να μαλακώσει και να γυαλίσει, δηλαδή περίπου 2 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ανακατεύουμε ώστε να μην καεί.

Προσθέστε τις πιπεριές και αφήστε τις να σιγοβράσουν για ένα λεπτό και μετά προσθέστε την πάπρικα.
Ανακατέψτε και μετά βάλτε τα κομμάτια κρέατος, πιπεριού και φύλλα δάφνης σπασμένα.
Αλατοπιπερώστε με αλεσμένο πιπέρι και προσθέστε ζεστό νερό αρκετό για να καλύψετε το κρέας.
Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να καλύψουμε την κατσαρόλα με ένα καπάκι και να αφήσω στη φωτιά μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας. Άφησα την κατσαρόλα στη φωτιά για περίπου μία ώρα, αλλά εξαρτάται από τον τύπο του κρέατος που χρησιμοποιείται. Εν τω μεταξύ, αν η σάλτσα πέσει πάρα πολύ μπορείτε να προσθέσετε ζεστό νερό.
Προσπαθούμε με ένα πιρούνι για να δούμε αν το κρέας είναι μαλακό και στη συνέχεια πασπαλίζουμε μαϊντανό .
Σερβίρισα με πουρέ πατάτας, αλλά μπορείτε να το σερβίρετε με σοταρισμένα λαχανικά, γαρνιτούρα ρυζιού ή πουρέ λαχανικών. Καλή τύχη και καλή όρεξη!

Δείτε Επίσης: Μοσχάρι κατσαρόλας με ρεβίθια και μέλι…| Το πιο νόστιμο μοσχαράκι με πατάτες κατσαρόλας

ΠΗΓΗ: adygio.com

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση