Υλικά:

1200 ml φρέσκος μούστος
3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
Χοντροκομμένα καρύδια για το πασπάλισμα
Κανέλα για το πασπάλισμα

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα, ρίξτε τον φρέσκο μούστο. Κρατήστε στην άκρη περίπου δύο ποτήρια από τον μούστο.
Βάλτε την κατσαρόλα με τον μούστο στη φωτιά να ζεσταθεί.
Στα δύο ποτήρια μούστου που κρατήσατε, προσθέστε το αλεύρι και το κορν φλάουρ.
Ανακατέψτε πολύ καλά με ένα σύρμα χειρός μέχρι να διαλυθούν οι σβώλοι και να έχετε ένα λείο μείγμα.

Μόλις ο μούστος στην κατσαρόλα ζεσταθεί, προσθέστε σιγά-σιγά το μείγμα με το αλεύρι και το κορν φλάουρ, ανακατεύοντας συνεχώς με το σύρμα για να μην σβολιάσει.
Συνεχίστε το ανακάτεμα για 2-3 λεπτά ακόμα, μέχρι η μουσταλευριά να πήξει και να αποκτήσει μια βελούδινη υφή.

Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και μοιράστε τη μουσταλευριά σε μπολάκια ή πιάτα.
Πασπαλίστε με τα χοντροκομμένα καρύδια και μπόλικη κανέλα.
Αφήστε τη μουσταλευριά να κρυώσει ελαφρώς και απολαύστε την!

Καλή σας επιτυχία!

H συνταγή είναι της κας Ioanna Koulouri

Προηγούμενο άρθροΨωμί-πίτσα με ζαμπόν και μοτσαρέλα…ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ
Επόμενο άρθροΛαχανοκεφτέδες με κιμά