Υλικά:

1 κούπα ηλιέλαιο
1 κούπα χυμός πορτοκάλι
1 baking powder
2 βανιλίνες
1 πρέζα αλάτι
1 κούπα ζάχαρη άχνη
2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
4,5 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Κρυσταλλική ζάχαρη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το ηλιέλαιο, το χυμό πορτοκάλι, το baking powder, τις βανιλίνες και το αλάτι.

Προσθέστε τη ζάχαρη άχνη, την κανέλα και ανακατέψτε καλά.
Σταδιακά προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε μέχρι να σχηματιστεί μια ζύμη.


Παίρνω ζύμη με το χέρι πατάω στην παλάμη βάζω σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και με ποτήρι του κρασιού κάνω το σχέδιο!


Πασπαλίστε με κρυσταλλική ζάχαρη.

Ψήνετε για 12-15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν στο ταψί για λίγα λεπτά πριν τα μεταφέρετε σε μια σχάρα για να κρυώσουν εντελώς.

Η Συνταγή είναι της κας Ευγενια Ζακκα ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΚατσικάκι με Πατάτες Τηγανητές
Επόμενο άρθροΣοκολατάκια με καβουρδισμένα φουντούκια