Μπισκότα με μαρεγκα-ξηρούς καρπούς και σοκολάτα

Υλικά

🔸 Ασπραδια – 3 τεμ
🔸 Ζάχαρη – 225 γρ
🔸 Ξινό ή Κιτρικό οξύ – μια πρέζα
🔸 Ξηροί καρποί – 50 γρ
🔸 Σοκολάτα – 50 γρ

Εκτέλεση

1. Χτυπάμε τα ασπράδια με κιτρικό οξύ μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια, προσθέστε σταδιακά τη ζάχαρη και χτυπήστε σε μια λευκή παχύρρευστη μάζα.
2. Χτυπάμε με μπλέντερ τους ξηρούς καρπούς και τη σοκολάτα. Προσθέστε στη μάζα των ασπραδιών και ανακατέψτε με μια σπάτουλα.
3. Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα και τοποθετούμε τα μπισκότα με ένα κουτάλι. Ψήνουμε στους 150 C για 25 λεπτά.

Καλή Απόλαυση

Іванна Бородань

Προηγούμενο άρθροΥπέροχα Μεσογειακά ψωμάκια…φανταστικό σνακ για το γραφέιο ή για το σχολείο
Επόμενο άρθροΑυγά ποσέ στο τηγάνι με λάδι πάπρικας και φέτα