Η κρεμώδης υφή, η έντονη γεύση σοκολάτας και η γλυκιά πινελιά της καραμέλας συνδυάζονται αρμονικά, δημιουργώντας ένα απολαυστικό επιδόρπιο. Ακόμα κι αν δεν είσαι επαγγελματίας ζαχαροπλάστης

Υλικά 👇

3 Πτι μπερ παπαδοπούλου σοκολάτα
700 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
Ένα ζαχαρούχο
Τρεις σοκολάτες κουβερτούρα η οποίες θα λιώσουν σε ένα κατσαρολάκι με 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
Ένα τυρί φιλαδέλφεια 200 γραμμάρια
Ένα καραμελωμένο ζαχαρούχο
Σταγόνες σοκολάτας λευκες

Εκτέλεση 👇

Χτυπάμε στο μίξερ μας την κρέμα γάλακτος ζαχαρούχο και το τυρί φιλαδέλφεια αφού ενσωματωθούν καλά και γίνει μία κρέμα την αφήνουμε στην άκρη και παίρνουμε τα μπισκότα μας στρώνουμε στο ταψάκι μας βάζουμε μερικές κουταλιές καλύπτουμε τα μπισκότα μας άλλη μια φορά κρέμα πάλι μπισκότα και πάλι κρέμα στο τέλος σε ένα κατσαρολάκι σπάμε την κουβερτούρα μας και ρίχνω με την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί όχι να κάψει λιώνουμε πολύ καλά και αφού έρθει και ψιλοπαγωσει λίγο

Ρίχνουμε από πάνω στο γλυκό μας μετά περιμετρικά ρίχνουμε μερικές κουταλιές λευκό ζαχαρούχο και καραμελωμένο ζαχαρούχο και με μία οδοντογλυφίδα τα χέρια μας πάνω κάτω δεξιά αριστερά και ρίχνουμε και κομματάκια σταγόνες σοκολάτα λευκές ένα πολύ γρήγορο γλυκό για όλους μας ελαφρύ και πολύ νόστιμο καλή επιτυχία σε όποιον το φτιάξει

Η Συνταγή είναι της κας Sofaki Kwnsta