Παναρισμένα μπαστούνια κολοκυθιού
Απαραίτητα προϊόντα:
4 τεμ. Κολοκύθι
3 τεμ. Αυγά
1 κουπα Αλεύρι
1 1/2 πακέτο τριμμένη φρυγανιά
50 ml. Λάδι
1 κουτ Πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε φέτες.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα κολοκυθάκια και τα πασπαλίζουμε με μαύρο πιπέρι και σκόρδο, προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύουμε
καλά.
Σε ξεχωριστά μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη φρυγανιά και τα τρία χτυπημένα αυγά.
Ξεκινήστε να τα πανάρετε κυλώντας τα πρώτα στο αλεύρι, μετά βουτώντας τα στα αυγά και τέλος στην τριμμένη φρυγανιά.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος και τα λαδώνουμε ελαφρά.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά περίπου.
Γίνονται τρομερά τραγανά και φρέσκα Μπορείτε να γαρνίρετε με τζατζίκι και κρύα μπύρα
Υπάρχει συνταγή για τζατζίκι.
καλή όρεξη