Δείτε Επίσης: Τρουφάκια λευκής Σοκολάτας…σε 10 λεπτά | Το πιο εύκολο Κέικ Σοκολάτας…δεν θα το πιστεύετε

Παστάκια Σοκολάτας

Υλικά

500 γρ κουβερτουρα σε κομματακια λιωμενη σε μπεν μαρι,
100 γρ αλευρι,
150 γρ ζαχαρη,
6 αυγα,
80 ml γαλα φρεσκο,
200 γρ βιταμ λιωμενο!
Γλασσο:
500 γρ κρεμα.γαλακτος
300 γρ κουβερτουρα

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη! Ριχνουμε το βουτυρο-γαλα-αλευρι! Τελος σιγα σιγα την σοκολατα!
Τοποθετουμε το μιγμα στο ταψι 28χ26 μεσα λαδοκολα και το ψηνουμε στους 180 βαθμους σε προθεμασμενο φούρνο για 14 λεπτα! Το βγαζουμε να κρυωσει!

ΓΛΑΣΣΟ:
Βαζουμε στην κατσαρολα στην εστια 500 γρ κρεμα.γαλακτος με 300 γρ κουβερτουρα ανακατευουμε να γινει λειο!Το κατεβαζουμε το αφηνουμε 5 λεπτα θερμοκρασια δωματιου και το ριχνουμε πανω στο γλυκο! Τοποθετουμε στο ψυγειο ολη νυχτα! Την επομενη το κοβουμε σε κομματια! Διακοσμουμε με καρυδα!

Δείτε Επίσης: Τρουφάκια λευκής Σοκολάτας…σε 10 λεπτά | Το πιο εύκολο Κέικ Σοκολάτας…δεν θα το πιστεύετε

ΠΗΓΗ: Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Προηγούμενο άρθροΤα πιο τέλεια Σαμπλεδάκια
Επόμενο άρθροΠανεύκολα Μπισκοτάκια αφρός