Συστατικά
- 10 πατάτες
- 2 φλ. ζωμό λαχανικών
- ¼ φλ. ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. μουστάρδα
- Αλάτι, πιπέρι
- 2 κ.γ. σκόνη κρεμμύδι ή 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κ.γ. ρίγανη
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες.
- Στη χύτρα σας προσθέστε τα πάντα και φέρτε σε βρασμό.
- Κλείστε τη χύτρα και μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή για 15 λεπτά.
- Κλείστε το μάτι και βγάλτε όλο τον ατμό.
- Ανοίξτε το καπάκι.
- Βάζουμε τις πατάτες και τους χυμούς τους σε ένα ταψί ή πυρέξ και ψήνουμε για περίπου 10 έως 15 λεπτά ή έως ότου οι πατάτες έχουν πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
- Σερβίρουμε με το λεμονάτο κοτόπουλο.