Τηγανητά κρεμμύδια γεμιστά με τυρί

Υλικά

2-3 μεσαία ξερά άσπρα κρεμμύδια
2 φλιτζάνια του τσαγιού τυρί κρέμα
2 φλιτζάνια του τσαγιού τσένταρ
1 φλιτζάνι του τσαγιού ψιλοκομμένο μπέικον σωταρισμένο
1 κ.γ σκόρδο σκόνη
1 πρέζα αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο

Πανάρισμα

2 φλιτζάνια αλεύρι
4 αυγά χτυπημένα με λίγο γάλα
2 φλιτζάνια του τσαγιού τριμμένη φρυγανιά

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια στη μέση.
Στη συνέχεια βγάζουμε ένα ένα δαχτυλίδι και το αφήνουμε στην άκρη.
Σ ένα μπολ βάζουμε τα τυριά ,το μπέικον σοταρισμένο και όλα τα μπαχαρικά.
Ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά να ενωθούν τα υλικά. Σε ένα ταψί βάζουμε αντικολλητική χαρτί στρώνουμε τα δαχτυλίδια του κρεμμυδιού και με το μείγμα που ετοιμάσαμε τα γεμίζουμε.

Τα βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα να παγώσουν.
Στη συνέχεια παίρνουμε ένα ένα το βουτάμε πρώτα στο αλεύρι μετά στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά. Τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
Γίνονται πεντανόστιμα!!!!!!!

Καλή Ορεξη

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΚαζάν Ντιπί πανεύκολο και πεντανόστιμο
Επόμενο άρθροΚουσκούς με λαχανικά και κάρυ