Υλικά

7 Πιπεριές μακρόστενές
1 Μεγάλη τριμμένη ντομάτα
1/3 Κούπας ελαιόλαδο
2 Σκελίδες σκόρδο (Ψιλοκομμένο)
1/2 Κουταλάκι του γλυκού ρίγανη αποξηραμένη
7 Μεγάλα φύλλα φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
2 Κουτάλια της σούπας φρέσκο Δυόσμο ψιλοκομμένο
2 Κλωνάρια άνηθο ψιλοκομμένο
1/2 Κουταλάκι αλάτι

Για τη γέμιση
400. γρ. Φέτα μαλακή
160. γρ. Τυριά που λιώνουν
1. Ψιλοκομμένη ντομάτα
1 Κουταλάκι πάπρικα
Λίγο αλάτι και φρεσκοκομμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα Μπολ έχουμε βάλει τα τριμμένα τυριά την ψιλοκομμένη ντομάτα πάπρικα αλάτι πιπέρι το άνηθο το δυόσμο βασιλικό τη ρίγανη, ελάχιστο λάδι και ένα καλό ανακάτεμα.
Στην συνέχεια έχουμε κόψει τις πιπεριές έχουμε βγάλει τα σπόρια και τις γεμίζουμε με ένα κουτάλι.

Σε ένα πυρέξ έχουμε τρίψει την μία ντομάτα, προσθέτουμε λίγο λάδι ελάχιστο αλάτι ριγανη.
Και μέσα βάζουμε τις πιπεριές προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι επάνω στις πιπεριές.


Έχουμε ανάψει το φούρνο μας στους 180 στον αέρα και ψήνουμε για 45 λεπτάΣερβίρουμε και καλή μας όρεξη.
Πάρα πολύ ωραίος μεζές με μπύρα κρασί με τσίπουρο.

Η Εκτέλεση της συνταγής είναι της κας Marianthi Kalogiros