Υλικά
1 κιλό πράσα πλυμένα και κομμένα σε χοντρές ροδέλες
10 φτερούγες κοτόπουλο
1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες
5 με 6 κλωνάρια σέλινο, ψιλοκομμένο
2 κουταλάκια πελτέ ντομάτας
1/2 κουτί πουμαρό ντομάτα
150γρ ρύζι καρολίνα, 3/4 φλυτζάνι
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα καπνιστή
νερό
Μέθοδος Βήμα – Βήμα
Τσιγαρίζουμε τις φτερούγες στο ελαιόλαδο λίγο να ροδίσουν.Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα πράσα και τα γυρνάμε μερικές φορές με την κουτάλα στην κατσαρόλα.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά, εκτός από το ρύζι . Σκεπάζουμε με νερό τα υλικά μας και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 50 λεπτά.
Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύοντας συχνά βράζουμε για 15 λεπτά. Κοιτάμε μήπως θέλει πρόσθετο νερό.
Αφήνουμε αλλά 15 λεπτά να τραβήξει μερικά από τα ζουμιά του μετά τον βρασμό (όχι να στραγγιξει) και σερβίρουμε.
Καλή απόλαυση!