Υλικά

Μόνο τρία βασικά υλικά χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε αυτό το ορεκτικό:

Φύλλο κρούστας
Φέτα
Ελαιόλαδο (ή βούτυρο κλαριφιέ)
Το μέλι και το σουσάμι είναι προαιρετικά.
(Εάν είστε βήγκαν, μπορείτε να αντικαταστήσετε το μέλι με κάποιο σιρόπι, όπως σιρόπι σφενδάμου, πετιμέζι, χαρουπόμελο, σιρόπι ροδιού, σιρόπι από φραγκόσυκα (εδώ αντικαθιστούμε το μέλι με ζάχαρη), κλπ).

Προετοιμασία:

Κόβουμε το φύλλο κρούστας στη μέση.
Κόβουμε ένα ορθογώνιο κομμάτι φέτας πάχους περίπου 1 εκ.
Αλείφουμε καλά το φύλλο στις άκριες με ελαιόλαδο.

Δείτε την συνεχεια της συνταγής εδώ

 

Προηγούμενο άρθροΠαστέλι χωρίς ζάχαρη με καρύδια και κανέλα
Επόμενο άρθροΦασόλια γίγαντες Γιαχνί