Από το ωραιότερο εύκολο εξαιρετικό υπέροχο αφράτο ρεβανί χωρίς αυγά χωρίς μίξερ έτοιμο σε 5 λεπτά!!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
2 νεροπότηρα μεγάλα σιμιγδάλι χοντρό,
2 νεροπότηρα μεγάλα καρύδα(ινδοκάρυδο),
1 νεροπότηρο μεγάλο σπορέλαιο,
1 νεροπότηρο μεγάλο γάλα φρέσκο,
1 νεροπότηρο γιαούρτι στραγγιστό,
1 νεροπότηρο μεγάλο ζάχαρη
1 βανίλια,
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ.

Βάζουμε στο μπολ το σιμιγδάλι ,καρύδα,ζάχαρη και ανακατεύουμε με σύρμα.
Ρίχνουμε σπορέλαιο, γάλα γιαούρτι,βανίλια μπεικιν και τα ανακατεύουμε 1 λεπτό.
Τοποθετούμε το μείγμα σε καλά βουτυρωμένο ταψί 30χ25 και το ψήνουμε.σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.

ΣΙΡΟΠΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
3 νεροπότηρα μεγάλα νερό,
3 νεροπότηρα μεγάλα.ζάχαρη,
μισό χυμό από ένα μισό φρέσκο λεμόνι
βράσιμο 3 λεπτά!

Σιροπιάζομαι κρύο γλυκού,ζεστό σιρόπι.
Σερβίρουμε με παγωτό.
ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΤΗΡΙ!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Tzeni TsanaktsidouΑγαπάμε Μαγειρική !!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!!

Προηγούμενο άρθροΧωριάτικες Πέννες με λουκάνικα στο Φούρνο
Επόμενο άρθροΤυρένιοι Κεφτέδες που λιώνουν στο στόμα