Ρολάκια τυριού με πάπρικα

Η Συνταγή είναι από το κανάλι Σπιτικά & Νόστιμα απο την Βάσω

Υλικά

250gr φύλλο κρούστας
300gr φέτα
300gr ανθότυρο
1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
2 αυγά
Πάπρικα

Για την επαλειψη των φυλλων
Μισο ποτηρι του νερου ελαιολαδο
Πασπαλιζουμε με παπρικα

Εκτέλεση

Ξεπαγώνουμε και ανοίγουμε τα φύλλα κρούστας στον πάγκο μας.
Τρίβουμε την φέτα με το πιρούνι μας, ρίχνουμε το λάδι, τα αυγά χτυπημένα και ανακατεύουμε και ρίχνουμε πάπρικα
Λαδώνουμε το ταψί και μετα ξεκινάμε με τα φύλλα. Λαδώνουμε ένα ένα και απλώνουμε με ένα κουτάλι την γέμιση στην μακρια πλευρα (4-5 κσ) και τυλίγουμε σε ρολό αφού πρωτα διπλώσουμε τις πλαινες πλευρές προς τα μέσα για να μην βγει η γέμιση και τα τοποθετούμε στο ταψί.
Μετα τα κόβουμε όλα μαζι στην μέση μέσα στο ταψί και τα λαδώνουμε από πάνω και πασπαλίζουμε με πάπρικα.
Ψήνουμε στου 200 βαθμούς στον αέρα για 30 λεπτά περίπου.

Μόλις τα βγάλουμε πασπαλίζουμε παλι με λίγη πάπρικα

Καλη ορεξη

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚιουνεφέ στο τηγάνι
Επόμενο άρθροΜοσχάρι κοκκινιστό με πιλάφι και ανάμεικτα λαχανικά