Ρολό Hotdog
Τραγανό εξωτερικά και μαλακό εσωτερικά.
Συστατικά :
10 τεμάχια τετράγωνο ψωμί του τοστο
3 χοτ -ντογκ κομμένα σε λωρίδες
3 αυγά
200 γραμμάρια τυρί τσένταρ σε λωρίδες
150 γρ τυρί γκουντα
60 γρ ελιές ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού ή φρυγανιά τριμμένη
1/4 φλιτζάνι γάλα
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
ξεκινάμε και παίρνουμε τις 10 φέτες του τοστ και κόβουμε γύρω-γύρω την κόρα και τετράγωνίζουμε το καθαρό ψωμί.
Στη συνέχεια ένα χοντρό πλάστη πατάμε και ισιώνουμε το ψωμί να γίνει πιο συμπαγές και να ανοιξεί λίγο και αφήνουμε στην άκρη
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα τρία αυγά και τα χτυπάμε στη συνέχεια το γάλα και χτυπάμε πάλι και αφήνουμε στην άκρη.
Παίρνουμε μία φέτα του ψωμιού βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης(λουκάνικο-τυρί-ελιες) και το τυλίγουμε σε ρόλο στη συνέχεια με ένα πινέλο αλείφουμε την άκρη από το ψωμί για να κολήσει το ρόλο και το πιέζουμε.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το τρίμμα του ψωμιού ή φρυγανιά, βουτάμε τα ρολά μέσα στο γάλα και συνέχεια στην φρυγανιά Σε ένα τηγάνι βάζουμε λάδι περίπου 1,5 εκατοστό και αρχίζουμε να τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσοκίτρινο χρώμα και τα βγάζουμε σε μία χαρτοπετσέτα η μέσα σε ένα στραγγιστήρι για να φύγει το περιττό λάδι.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να ολοκληρωθούν όλα, βάζουμε σε ένα πιάτο και τα σερβίρουμε
Καλή Επιτυχία